top of page

Útlezárások nehezítik az Ökopiac megközelítését!2023. április 29-én, szombaton a pápalátogatás idejére bevezetett időszakos budapesti útlezárások a MOMkult körüli főutakat, így az Ökopiac megközelíthetőségét is érintik. A piacra induláskor érdemes előre számolni azzal, hogy a nap folyamán több alkalommal is lesznek lezárások, például a Jagelló utcában, valamint több környező főútvonalon (pl.: Hegyalja út, BAH csomópont).


Így a piac alatti mélygarázsból való ki- és beállás is korlátozva lesz, és a MOMkult épületéhez vezető útszakaszok használata is nehezítetté válnak. Emellett több környező útszakaszon is tilos lesz gépjárművel parkolni: BAH csomópont, Jagelló utca, Stromfeld Aurél út, Apor Vilmos tér.


A MOMkulthoz vezető többi útvonalon is várható torlódás, illetve a parkolóhelyek elérése is nehézkes lesz, így javasoljuk az Ökopiac vásárlói számára, hogy vegyék igénybe a kötöttpályás közösségi közlekedési eszközöket (menetrendbeli változások lehetnek), illetve gyalog közelítsék meg a MOMkult épületét a Csörsz utca felől.

További információ: police.hu, bkk.hu

32 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page