top of page

Közösségi sátor - ROVARHOTEL készítés!


2023. október 28-án, szombaton, 10:00 és 12:00 óra között csatlakozzatok hozzánk a budapesti Ökopiac Közösségi sátrában, ahol szeretettel várunk mindenkit egy különleges eseményre. Lehetőséget kínálunk számotokra egy saját rovarhotel készítésére.

Nincs szükség saját eszközökre vagy anyagokra, hiszen mindent, ami szükséges, mi biztosítunk számotokra, így elég csak a jókedveteket magatokkal hozni!

A rovarhotel készítése kiváló családi program, melyet gyermekek és felnőttek egyaránt élvezhetnek és maradandót alkothatnak.

De miért is jó egy rovarhotelt készíteni? Mert kertünk ökológiai egyensúlyának fenntartásában részt tudunk így venni, illetve a készítés közben sok hasznos információt kaphatunk a felelős gazdálkodásról.

Hogy hotelunk 5* legyen kis lakóink számára, Dr. Roszík Péter az építést alapjaitól fogja ismertetni, továbbá minden résztvevő számára garantált segítséget nyújt bármely szakaszban.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget! Csatlakozzatok hozzánk október 28-án, a budapesti Ökopiacon, és legyetek aktív részesei a természetvédelemnek ezen a kis családi eseményen!


21 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page