top of page

Aktuális


Miért csípi a szemünket a hagyma?
Ez egy edukációs post, ami arról szól, hogy miért csípi az ember szemét a hagyma, mikor felvágjuk és aprítjuk.
máj. 9.
2 megtekintés


Miért érdemes bio élelmiszereket fogyasztani?🧐 – Tudományos alapokkal
A bioélelmiszerek iránti kereslet világszerte növekszik, de vajon milyen tudományos érvek szólnak amellett, hogy ezeket érdemes...
márc. 29.
26 megtekintés


Medvehagyma – a tavasz fokhagyma illatú hírnöke
Február végére érve lassan ébredezik az erdő, medve és medvehagyma véget vet téli álmának és előbújik a napsütésre, az Ökopiacon pedig...
febr. 17.
52 megtekintés


Rangos listán szereplünk! - NOSALTY
Nemrégiben egy cikk jelent meg a Nosalty portálon “6 kiváló termelői piac az országban” címmel. Büszkén jelentjük, hogy a Biokultúra...
jan. 24.
46 megtekintés


Ökopiac Kisokos - Biohús
A modern hústermelés az intenzív mezőgazdaság miatt számos egészségügyi kockázatot rejthet magában. Nézzük, milyen veszélyforrásokkal...
jan. 24.
111 megtekintés


Ázsiai alapkonyha bio módra - Szójaszószos rizstészta csirkemellel és brokkolival
Biokultúra Biokonyha mini videósorozatunk 2. részében: Ázsiai alapkonyha bio módra - Szójaszószos rizstészta csirkemellel és brokkolival....
jan. 2.
26 megtekintés
bottom of page