top of page



Házi jégkrémek bio alapanyagokból
Itt a nyár, a fagyi és jégkrém szezon. A kánikulában jólesik a hideg édesség. Hagyd a boltit és a cukrászdásat, készíts magad természetes anyagokból jégkémet. Mutatunk 4 variációt!
11 megtekintés


Ilyen volt a Gyereknap!
Egy kis fényképes élménybeszámoló az Ökopiac Közösségi sátrának gyereknapi programjáról.
6 megtekintés


Miért csípi a szemünket a hagyma?
Ez egy edukációs post, ami arról szól, hogy miért csípi az ember szemét a hagyma, mikor felvágjuk és aprítjuk.
10 megtekintés


Miért érdemes bio élelmiszereket fogyasztani?🧐 – Tudományos alapokkal
A bioélelmiszerek iránti kereslet világszerte növekszik, de vajon milyen tudományos érvek szólnak amellett, hogy ezeket érdemes...
27 megtekintés


Medvehagyma – a tavasz fokhagyma illatú hírnöke
Február végére érve lassan ébredezik az erdő, medve és medvehagyma véget vet téli álmának és előbújik a napsütésre, az Ökopiacon pedig...
54 megtekintés


Rangos listán szereplünk! - NOSALTY
Nemrégiben egy cikk jelent meg a Nosalty portálon “6 kiváló termelői piac az országban” címmel. Büszkén jelentjük, hogy a Biokultúra...
46 megtekintés
bottom of page