top of page



Készíts pergős barnarizst!
A rizs nemcsak köret, hanem számos egytálétel alapanyaga, gondolj csak a rizses lecsóra vagy a mindenféle rakott ételre, a rizses húsra, gombás rizsre.


Házi jégkrémek bio alapanyagokból
Itt a nyár, a fagyi és jégkrém szezon. A kánikulában jólesik a hideg édesség. Hagyd a boltit és a cukrászdásat, készíts magad természetes anyagokból jégkémet. Mutatunk 4 variációt!


Ilyen volt a Gyereknap!
Egy kis fényképes élménybeszámoló az Ökopiac Közösségi sátrának gyereknapi programjáról.


Miért csípi a szemünket a hagyma?
Ez egy edukációs post, ami arról szól, hogy miért csípi az ember szemét a hagyma, mikor felvágjuk és aprítjuk.


Miért érdemes bio élelmiszereket fogyasztani?🧐 – Tudományos alapokkal
A bioélelmiszerek iránti kereslet világszerte növekszik, de vajon milyen tudományos érvek szólnak amellett, hogy ezeket érdemes...


Medvehagyma – a tavasz fokhagyma illatú hírnöke
Február végére érve lassan ébredezik az erdő, medve és medvehagyma véget vet téli álmának és előbújik a napsütésre, az Ökopiacon pedig...
bottom of page