top of page



Medvehagyma – a tavasz fokhagyma illatú hírnöke
Február végére érve lassan ébredezik az erdő, medve és medvehagyma véget vet téli álmának és előbújik a napsütésre, az Ökopiacon pedig...


Rangos listán szereplünk! - NOSALTY
Nemrégiben egy cikk jelent meg a Nosalty portálon “6 kiváló termelői piac az országban” címmel. Büszkén jelentjük, hogy a Biokultúra...


Ökopiac Kisokos - Biohús
A modern hústermelés az intenzív mezőgazdaság miatt számos egészségügyi kockázatot rejthet magában. Nézzük, milyen veszélyforrásokkal...


Ázsiai alapkonyha bio módra - Szójaszószos rizstészta csirkemellel és brokkolival
Biokultúra Biokonyha mini videósorozatunk 2. részében: Ázsiai alapkonyha bio módra - Szójaszószos rizstészta csirkemellel és brokkolival....


Variációk húsgombócra - Három pik-pak kész és mégis különleges meleg étel
Mini videósorozatunkban bemutatjuk, hogy igazi bio alapanyagokól is lehet finom, tartalmas és változatos ételeket készíteni. A ...


Mikulás az Ökopiacon!
December 7-én, 9 és 12 óra között ünnepi hangulat költözik az Ökopiacra! A Mikulás személyesen érkezik hozzánk, és örömmel várja a...
bottom of page
